Cautare

1094 de rezultate pentru "ovidiu tabrea 85" (2.52 secunde)
Directorul general al Termoelectrica Bucuresti, Ovidiu Pop, s-a ferit ieri sa avanseze o cifra exacta in ceea ce priveste cresterea pretului la energia termica. ... „In aceste conditii, am cerut o crestere la energia termica de 8% a pretului de referinta“, a mai spus Ovidiu Pop.
Potrivit presedintelui ANT, Ovidiu Iuliu Marian, in Sinaia, una dintre cele mai importante statiuni de schi, nu este nici o partie omologata, desi exista programe de dezvoltare a acestui segment, ceea ce inseamna ca autoritatile locale nu se implica suficient si nu omologheaza partiile.
Pentru prima oara de la revolutie incoace statiunile balneo-climaterice beneficiaza de fonduri in valoare de 90 de milioane de euro, bani care vor fi folositi tot pe o perioada de trei ani, ne-a declarat Ovidiu Iuliu Marian (foto), presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT).
Alaturi de Ovidiu Tender, Marian Iancu este acuzat de infractiuni de natura economica care au adus un prejudiciu de 2700 de miliarde de lei statului.
La fel, nici Ovidiu Marian, seful Autoritatii Nationale pentru Turism, nu a facut act de prezenta.
Nuclearmontajul lui Ovidiu Tender, RA Gold Mangalia sau Agroexport-ul evazionistului Trita Fanita au fost scoase pe taraba de Fiscul constantean, dupa ce ani la randul au incercat sa tepuiasca statul, pe baza relatiilor politice dezvoltate de reprezentantii acestor firme.
Eugen Ovidiu Chirovici, presedintele Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, s-a aratat optimist in ceea ce priveste viitorul afacerilor de tip IMM in Romania, care dupa aderare au mari sanse de revigorare.
25 la suta din intreprinderile private mici si mijlocii vor da faliment dupa 1 ianuarie 2007, dupa cum a declarat Ovidiu Nicolescu, presedintele Consilului National al IMM-urilor.
Se urmareste, de asemenea, descoperirea cailor care vor fi mai profitabile si problemele cele mai grele cu care se confrunta comunitatea", a declarat Ovidiu Brailoiu, primar al orasului Eforie Nord.
In fine, potrivit liderului sindical Ovidiu Cioroianu, pamantul pe care se afla DAEWOO apartine ACSA Craiova, asa incat comisia va trebui sa rezolve si aceasta problema. ... Mai bine isi face alta", a spus Ovidiu Cioroianu.
In privinta lucrarilor de constructie a centurii municipiului Constanta, cu o lungime de 22 de kilometri, intre localitatile Ovidiu si Agigea, Tucan a declarat ca ele vor incepe in luna octombrie si vor dura doi ani.
Ovidiu Cupsa, noul director general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta a luat decizia de a reduce cu o jumatate de ora programul de lucru al angajatilor companiei.
Ministrul pentru Turism, Ovidiu Silaghi, a enumerat cu ocazia unei convocari la Palatul Victoria problemele cu care se confrunta litoralul romanesc.
Ministrul pentru IMM-uri, turism, comert si profesii liberale, Ovidiu Silaghi, a declarat ca Romania nu este in situatia de a pierde fonduri europene, deoarece negocierile sunt in curs, iar la acest capitol cel mai bine stau Austria si Romania.
Ovidiu Cupsa, directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA, a sustinut ieri o conferinta de presa in cadrul careia si-a reafirmat intentia de a construi ecluza de pe Canalul Poarta Alba-Midia Navodari ce va permite accesul navelor de pasageri pe lacul Siutghiol.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, si cel al Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale (IMMCTPL), Ovidiu Silaghi, au anuntat vineri la Arad ca va fi demarat un proiect privind infiintarea de drumuri catre destinatiile turistice importante.Cei doi ministri au afirmat ca, in prima etapa, se vor identifica destinatiile turistice, dupa care urmeaza clasificarea drumurilor." Suma pe care preconizam sa o alocam este de 190 de milioane de euro.
Aceste ambarcatiuni vor fi utilizate de angajatii ecluzelor de pe canalele navigabile pentru anumite interventii in zona respectivelor obiective, a aratat ieri Ovidiu Cupsa, directorul general al CN ACN.
Sorin Ovidiu Vântu si Decebal Traian Remes ar putea fi audiati în procesul privind prabusirea Fondului National de Investitii (FNI), dosar ajuns în faza de apel la Curtea de Apel Bucuresti.Avocatii fostului presedinte al CNVM, Stefan Boboc, si ai fostului comisar CNVM, Cezara Cecilia Bebis, au solicitat audierea lui Remes, motivând ca, ar fi semnat achizitionarea de catre CEC a mai multor actiuni FNI.
„În procesul de obtinere a avizelor a fost introdusa regula aprobarii tacite, conform careia, daca autoritatea responsabila nu emite un raspuns în termenul legal, cererea se socoteste aprobata tacit“, a declarat Ovidiu Silaghi, ministrul pentru IMM, citat de www.fonduri-structurale.ro.
La manifestare au fost prezenti Ovidiu Silaghi, ministrul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale, Mihai Daraban, presedintele CCINA, prefectul Danut Culetu, Dumitru Nancu, directorul executiv al OTIMMC, precum si numerosi invitati din randul reprezentantilor mediului de afaceri constantean, moderator fiind Gabriela Malcinschi, managerul BTL MediaCom.
google-analytics.com